+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Pavlov Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 75 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    93%
  • Оборудование

    89%
  • Комфорт

    89%
  • Соотношение цена / качество

    83%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 18.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 8.10.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

Пожилые пары, 20.9.2017

Havířov Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hotel Pavlov nemá chybu. Vracíme se každý rok. Děkujeme

  • Nenašli jsme nic coby se nám nelibilo, až na deštivé počasi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Pavlov replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaše milá slova a těšíme se na Vaši příští návštěvu. S přáním krásného podzimu a snad ještě i trochy babího léta. Tým Hotelu Pavlov

Anonym

одинокий путешественник, 10.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert Janoška

Пожилые пары, 10.9.2017

Źilina Slovensko

  • Overall rating
96 %
  • Dakujeme personalu za prijemny pobyt.Radi sa k Vam prideme pozriet Dakujeme Janoška s rodinou

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Pavlov replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za příspěvek a těší nás, že se Vám u nás líbilo.

Anonym

одинокий путешественник, 28.8.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Libilo jse nam cistota , snidane !

  • Nelibilo se nam ze jsme museli vyzvednout klice z pokoje do 23:00 ??? a museli jsme zaplatit pobyt den pred odjezdem ???

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Hotel Pavlov replied to this review.
Vážení hosté,
děkujeme za Vaše kladné hodnocení čistoty a snídaní. Co se týče časů pro vyzvednutí klíčů a úhrady pobytu den předem, obojí vychází z našich hotelových podmínek, které rovněž uvádíme u každé rezervace, personál je sděluje při chceck - inu a současně jsou uvedeny i v informačním listu na pokojích. Děkujeme za pochopení.

Dagmar

Группы друзей, 27.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

David Šenk

Семья со взрослыми детьми, 27.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Příjemný personál, bohaté snídaně, výborná vína.

  • Nejde říci, že se nelíbilo, jsou to spíše náměty, co by bylo možné zlepšit: - na pokoji chybí lednice, což by se hodilo hlavně v horkém počasí, jaké bylo během našeho pobytu - v koupelně by mohla být ještě jedna polička nebo toaletní skříňka na toaletní potřeby => ve čtyřech už jsme měli problém se vejít a nedovedu si představit, kdyby tam bylo 6 osob, na kolik je apartmán dimenzovaný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 27.8.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert

Семья со взрослыми детьми, 21.8.2017

Polsko

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 20.8.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jolana

Семья с маленькими детьми, 17.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 13.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Blanka Jůzová

Пожилые пары, 2.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • V hotelu Pavlov jsme byli s manželem již podruhé. Pálava, Pavlov a památky, příroda v okolí jsou nádherné a zážitky máme vždy na dlouhý čas uchované. Hotel Pavlov poskytuje soukromí, komfort,čistotu i služby dle našich očekávání. Personál příjemný a vstřícný. Posezení v restauraci na terase je vždy v pohodlí a s kuchyní na jedničku.Děkujeme Jůzovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Pavlov replied to this review.
Milí Jůzovi, děkujeme za Vaše milá slova a těší nás, že se Vám v našem hotelu líbilo - personál to jistě velmi potěší.

Jitka

Семья со взрослыми детьми, 26.7.2017

Neveklov Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • v apartmánu bylo čisto,ocenili jsme dostatek ručníků i osušek,šamponky a sprchové gely v miniaturních lahvičkách se velice líbily dětem,snidaně výborné - vybral si jistě každý.

  • bydleli jsme a apartmánu nad kuchyní a tak večer do 23,00 byl slyšet hluk a brzy ráno taky,takže jsem se moc nevyspala,

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Pavlov replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za příspěvek i cenné komenty, Váš názor nás zajímá.

Kateřina

Семья со взрослыми детьми, 14.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Milý personal,luxusní snídaně. Jen na pokoji alespoň malá lednička by nebyla na škodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Hotel Pavlov replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za příspěvek, Váš názor nás zajímá. Pěkný konec léta. Tým Hotelu Pavlov.

Anonym

Семья с маленькими детьми, 14.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • - hezky zařízené pokoje, - dobrá poloha hotelu, - dobré snídaně, - cimbálovka pro hosty.

  • - některý personál ochotný a přátelský, některý méně, - vysoké ceny hotelové kuchyně, - malý odpadkový koš, - wc součástí koupelny v apartmánu pro až 6 lidí je poněkud nepraktické.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel Pavlov replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za recenzi i za zaslané podněty, Váš názor nás zajímá. Přejeme Vám pěkný zbytek léta.

Anonym

одинокий путешественник, 13.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Čistota Výborné snídaně Ochotný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Pavlov replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a přejeme Vám krásný zbytek léta.

Anonym

Семья с маленькими детьми, 9.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • apartmán + prostředí restaurace a hotelu:-)

  • některá vína z nabídky nebyly k dispozici

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Pavlov replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za příspěvek i za komentář k nabídce našich vín. Určitě se k této věci pobavíme s vedením hotelového provozu i našimi sommeliéry, zda-li se jednalo o nějaký mimořádný výpadek v dodávkách spřízněných vinařství či chybu na straně našeho provozu, který by měl vinný lístek samozřejmě včas aktualizovat. V každém případě nás těší, že se Vám v hotelu i restauraci líbilo a rovněž že jste byli spokojení s ubytováním. Přejeme Vám krásné léto.

LENKA MINAŘÍKOVÁ

Группы друзей, 9.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Ubytovali jsme se kolem 14. hod, vše zcela bez problémů - pokoj prostorný a čistý. Potěšily nás i služby restaurace.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Pavlov replied to this review.
Vážená paní Minaříková,
děkujeme za recenzi a velice nás těší, že jste byli s pobytem u nás spokojeni. Přejeme Vám krásné léto.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.